مه پاش خانگی و نیمه صنعتی

مه پاش وسیله‌ای برای ایجاد رطوبت و خنک کردن فضاهای باز رستوران‌ها، آلاچیق، تراس ویلاها و غیره است. این دستگاه آب را کاملا پودر می‌کند، آب استفاده شده به محض خروج از نازل، به صورت پودری شکل می‌شود.

آب پودری شکل بعد از خروج تبخیر شده و بدون اینکه سطح مورد نظر را خیس کند باعث کاهش دمای محیط می‌گردد. همچنین مه پاش می تواند سبب کاهش قابل توجه مصرف آب و صرفه جویی در مصرف خانگی، کاهش حشرات موذی و گرد و خاک در فضاهای باز، باعث خنک ماندن فضا و حفظ رطوبت در گرمای تابستان شود.

مشاوره رایگان و استعلام قیمت 09124884905

پکیج مه پاش خانگی و رستوران

در صورتی که تمایل به نصب مه پاش با کیفیت با تعداد 35 تا 65 نازل داشته باشید میتوانید از پکیج مه پاش با ظرفیت پمپ 100 بار استفاده نمایید. همچنین پمپ با ظرفیت 50 بار موجود میباشد که امکان نصب 25 تا 35 نازل برای آنها وجود دارد. با استفاده از این پکیج میتوانید بهترین کیفیت مه پاش را در اختیار داشته باشید.
این پکیج مه پاش با کیفیت و قدرت بالا امکان پودر نمودن آب و عدم خیسی را به همراه دارد که این امر کاهش مطلوب دمای هوا در تابستان را مهیا مینماید. ظاهری زیبا و قابل حمل با استفاده از یک پمپ پیستونی بسیار با کیفیت، از مزایای مهم این پکیج مه پاش میباشد.
بدنه پمپ مه پاش دارای دو دستگیره است که می‌توانید با کمک آن‌ها به راحتی آن را جابجا کنید. تنها کافی است که شلنگ‌ها و نازل مه پاش را به پمپ نصب کرده و سیستم  را راه اندازی کنید. پس از استقرار شیلنگ و نازلها و همچنین اتصال ورودی آب مخزن به پمپ، فشار پمپ را با استفاده از دکمه تنظیم و گیچ فشار بر اساس تعداد نازلهای مه پاش تنظیم نمایید. کلید تنظیم فشار به صورت چرخشی میباشد که می‌توانید با استفاده از این کلید، میزان فشار آب را تنظیم نموده و در مناسب‌ترین میزان فشار برای ایجاد مه قرار دهید.

پکیج مه پاش 100 بار

برنده جایزه IF 2021

  • توان دستگاه 1300 وات
  • موتور دستگاه کاملا ضد آب
  • میزان خروجی آب : 7 لیتر بر دقیقه
  • تعداد نازل: 40 الی 70
  • نهایت فشار 100 بار
  • دمای ورودی آب: 0 ~ 40 ℃
  • دارای فشار سنج بادوام
  • دارای گواهینامه‌های معتبر

فشارسنج

برای جلوگیری از آسیب، فشار فعلی را به شما اطلاع می دهد

شیر تنظیم فشار
بچرخانید تا فشار را برای نیازهای مختلف تنظیم کنید

پمپ بیسوس یا باسئوس

نصب آسان

نصب سریع و در چند مرحله کوتاه

مشخصات ابعادی پمپ مه پاش

ابعاد این پمپ مه پاش 100 بار در حدود ۲۵۵×۳۴۲×۱۷۵ میلی‌متر با وزنی معادل ۵.۲۱۹ و ابعاد پمپ مه پاش 50 بار در حدود 377×142×196 با وزنی معادل 2.7 میباشد.
در پمپ های 100 بار روی بدنه پمپ یک گیج فشار سنج و هم چنین کلید تنظیم فشار وجود دارد. وظیفه این کلید، تنظیم نمودن میزان فشار میباشد. در واقع با این کلید بر اساس تعداد نازل های مه پاش میتوانید فشار مورد نظر را تنظیم نمایید. پوشش بیرونی بدنه پمپ از جنس فلزی بوده و مقاومت بالایی را دارا میباشد از اینرو در برابر ضربات احتمالی، مقاوم خواهد بود. پکیج مه پاش بیسوس مشتمل بر تعدادی نازل و پایه نازل، تابلو برق و تایمر، فیلتر تصفیه آب، سرخط و ته خط، شیلنگ پلی آمید مرغوب، شلنگ ورودی و خروجی آب با کیفیت میباشد. همچنین طول شلنگ ورودی آب 5 میباشد.

مشخصات فنی مه پاش

توان پمپ مه باش باسئوس 100 بار در حدود ۱۳۰۰ وات و در پمپ 50 بار 1000 وات میباشد. قدرت موتور در پمپ اول ۲۱۷۰۰RPM و در پمپ دوم 26000 RPM میباشد. این اعداد نشان دهنده ساختار پمپی قدرتمند و قوی را دارد که می‌تواند به راحتی آب را از درون نازلها پودر نموده و در هوا منتشر مینماید.
این پمپ مه پاش قادر است آب را با فشاری معادل 100 بار در پشت نازل‌های مه پاش قرار دهد به طوری که آب با فشاری بالا از نازلها خارج گردد. در نتیجه، آب پودر شده به هیچ عنوان خیسی ایجاد نمیکند.
شایان ذکر است حداکثر میزان خروجی آب در پمپ 100 بار ۴۲۰ لیتر در ساعت و در پمپ 50 بار در حدود 252 لیتر در ساعت میباشد. به منظور عملکرد بهتر پمپ و همچنین افزایش طول عمر آن بهتر است از یک مخزن 60 لیتری به منظور ورود آب به پمپ استفاده نمایید. ضروری است به منظور جلوگیری از ورود رسوب به داخل نازلها از فیلتر مناسب قبل از ورود آب به مخزن استفاده نمایید.

گواهی‌نامه و استاندارد پمپ مه پاش

پمپ مه پاش بیسوس دارای استانداردها و گواهی‌های مختلفی از قبیل FCC ، CCC ، RoHS ، GS ، TUV میباشد. که این امر نشان دهنده کیفیت تولید بالا بوده و اطمینان از امنیت را برای مشتری به همراه دارد. به طور مثال پمپ مه پاش در برابر افزایش ولتاژ مقاوم بوده و محافظت می‌شود.
همچنین پمپ مه پاش بیسوس دارای استاندارد IPX5 که نشان دهنده مقاومت در برابر رطوبت میباشد را دارا میباشد. این پمپ با برق شهری تکفاز و 220 ولت کار میکند. بهتر است از یک تابلو برق که دارای تنظیم زمان پاشش مه میباشد در زمان راه اندازی استفاده نمود.

پکیج مه پاش 20 الی 40 نازل 50 بار

پکیج کامل یسیتم مه پاش
  • توان دستگاه 1000 وات
  • طراحی و ساخت فوق العاده زیبا
  • میزان خروجی آب : 4.2 لیتر بر دقیقه
  • تعداد نازل: 20 الی 40

پکیج مه پاش خانگی نیمه صنعتی

قطعات کامل پکیج مه پاش

  • توان : 180 وات , نهایت فشار 80 بار , فوق العاده کم صدا
  • میزان مساحت قابل پوشش : 5 الی 100 متر مربع
  • دارای حسگرهای پیام دهنده در مواقع کم بودن میزان روغن
  • تاچ بودن تمامی دکمه‌های بر روی دستگاه با حساسیت مناسب
  • خاموش کردن خودکار در صورت قطع آب ورودی
  • قابلیت اتصال به موبایل از طریق نرم افزار اندروید و ios
  • قابلیت تنظیم میزان فشار و مدت زمان عملکرد

پکیج مه پاش خانگی 8 نازله

پمپ ابی مکس

  • توان دستگاه 90 وات , نهایت فشار 55 بار
  • فوق العاده کم صدا
  • موتور سه پیستونه پر قدرت،
  • آداپتور ۱۲ ولت برق شهری کم مصرف
  • دارای ریموت کنترل برای زمان دهی کارکرد دستگاه

پکیج مه پاش خانگی 15 نازله اوربیت

پکیج مه پاش اوربیت

  • برند پمپ: اوربیت آمریکا
  • ساخت کشور: تایوان
  • تعداد نازل: 14 عدد + 1 عدد نازل درین
  • نهایت فشار 9.5 بار , فوق العاده کم صدا
  • نازل : 20 میکرون
  • دبی خروجی: 1.3 لیتر بر دقیقه
  • شیر برقی: دارد، درین تخلیه: دارد

نحوه کارکرد سیستم مه پاش

فرآیند تولید مه در این محصول بدین صورت است که یک پمپ فشار قوی به یک الکتروموتور متصل می باشد. هنگامی که پمپ پرفشار آب را فشرده می‌کند، آب از مسیر خط لوله یا شیلنگ وارد نازل می‌شود و تحت فشار 70 بار از نازل بیرون می‌آید و به شکل مه (ذرات بسیار ریز آب) با اندازه‌ای حدود 5 الی 10 میکرون بوجود می‌آید. آب توسط نازل‌ها به صورت‌های مختلف با توجه به شکل و اندازه روزنه‌های موجود خارج می شود.

این سیستم میلیون‌ها قطره کوچک از آب تولید می‌کند که به سرعت تبخیر می‌شوند. این فرآیند تبخیر نیاز به انرژی دارد که از طریق هوا از گرما گرفته می‌شود و در نتیجه دمای هوا تا 15 درجه سانتی‌گراد ( بسته به درجه حرارت و رطوبت محیط) کاهش می‌یابد. این مدل شایع‌ترین روش سیستم ‌های مه پاش است.

موارد استفاده از مه پاش

این دستگاه در فضاهای مسکونی نظیر ویلاها، حیاط منازل، روف گاردن، رستوران ها، کافی شاپ‌ها و بسیاری از مکان‌هایی که نیاز به کاهش دمای محیط و افزایش رطوبت در آنها وجود دارد قابل استفاده است. تأثیرات مه پاش در محیط شامل موارد زیر است:  تصفیه هوا، خنک کننده هوا، کاهش گرد و خاک، لطیف کننده هوا، از بین بردن بو

مهپاش در فضای باز

پمپ مه پاش

در دستگاه مهپاش یا رطوبت ساز، جهت تامین فشار لازم برای تبدیل ذرات آب به ذرات خیلی ریز پودری، از پمپ‌های فشار قوی پیستونی استفاده می شود. پمپ مهم‌ترین بخش در این دستگاه است که از برندهای مختلفی بر حسب قدرت و نیاز در پکیج‌های مه پاش استفاده میشود. پمپ‌هایی از قبیل برتولینی و اینتر نمونه‌هایی از این برندها می باشد البته پمپ برتولینی ایتالیا در بین مصرف کنندگان محبوب تر و با کیفیت میباشد. الکتروموتور نصب شده روی این پمپ مه پاش‌ها از نوع موتوژن بوده که با این پمپ‌ها کوپل میگردد.

اگر قدرت و فشار پشت نازل‌های دستگاه مه‌پاش نیمه صنعتی که برای فضاهای بزرگ میباشد به اندازه‌ی کافی نباشد ذرات به اندازه کافی پودر نشده ایجاد خیسی می نماید. با افزایش فشار آب، سرعت جریان و اندازه ذرات بیشتر شده و در دستگاه، قدرت پمپ مه پاش بیشتر می‌شود. ذرات آب در زمان خروج از نازل، از مرکز نازل خارج میشود. هر چه فشار کاری پمپ بیشتر باشد ذرات بیشتر پودر شده و همه نقاط به صورت یکنواخت مرطوب می شوند. آبگیری در پمپ‌های پیستونی باید از تانکر یا مخزن صورت گرفته و نباید قبل از پمپ‌های پیستونی از پمپ دیگری استفاده شود. اینکار فشار زیادی به پمپ پیستونی وارد کرده و عملکرد آن را مختل می سازد.

پمپ دستگاه مه پاش

نازل مه پاش

نازل‌ها به جهت منافذ بسیار ریز و کمتر از میلی متری که دارند آب خروجی را به صورت مه خارج نموده و سبب می‌شوند که سطح بستر محیط را خیس نکنند. برای عملکرد بهتر دستگاه میبایست قطر ذرات آب ایجاد شده به اندازه‌ی کافی ریز و پودری شکل باشد. پودر آب ایجاد شده مدت نسبتا طولانی در هوا معلق بوده که در این مدت، با جذب حرارت محیط، تبخیر شده و دمای محیط را بدون افزایش قابل توجه رطوبت تا 15 درجه کاهش دهند. همچنین با نصب تابلو کنترل در دستگاه‌ها میتوان کنترل هوشمند با تایمر را ایجاد نمود. نازل‌ها از جنس فولاد لعاب دار شامل دو نوع، یک طرفه و دو طرفه و در سایزهای مختلف 20 و 30 و 50 میکرون استفاده می گردند.

کیفیت نازل مه پاش

در صورت استفاده از نازلهی بی کیفیت، در مدت زمان کوتاهی دچار نشتی شده و قطرات آب از آنها خارج میگردد. نصب فیلتر مناسب نیز میتواند از رسوب گیری جلوگیری نموده و  در نتیجه از چکه نمودن آی از سر نازلهای مه پاش جلوگیری نمود. با نصب یک عدد شیر برقی فشار بالا میتوانید پس از خاموش شدن پمپ شیر برقی عمل نموده و آب داخل شیلنگ و پشت نازلهار ارخارج مینماید. این امر میتواند از رسوب گیری نازلها مراقبت بیشتری نماید.

نازل دستگاه مه پاش

میزان ذرات آب در سیستم های مه پاش

در مهپاش بیشترین میزان مجاز ذرات در آب در حدود ۷۵ الی ۲۰۰ میکرون است. از اینرو آب مورد استفاده باید مانند آب آشامیدنی زلال و بدون ناخالصی فیزیکی و املاح باشد.

باید توجه داشت که قطر سوراخ نازل معیار مناسبی جهت استاندارد بودن اندازه ذرات معلق در آب تلقی نمیشود. زیرا ذرات کوچک‌تر از قطر خروجی نازل به مرور زمان و با تجمع در دهانه سوراخ  نازل موجب گرفتگی نازل می شوند. پیشنهاد میشود ذرات معلق در آب که اندازه ای بیشتر از یک دهم اندازه سوراخ نازل هستند با فیلتر تصفیه شوند.

در سیستم مه‌ساز پیشنهاد میشود برای نگهداری بهتر و افزایش طول عمر در هر فصل نسبت به رسوب زدایی و شستشوی نازل‌ها و رفع گرفتگی اقدام شود. با انجام این عمل طول عمر دستگاه افزایش خواهد یافت.

مهپاش در رستوران سینور

چکه نمودن آب از نازل و راه حل های آن

دستگاه‌های مهساز با خروج آب پر فشار از نازل‌هایی با دهانه‌های بسیار ریز، آب را به صورت مه در هوا پاشش مینمایند. ذرات ریز آب معلق در هوا، قبل از برخورد به سطح زمین، دمای هوا را جهت تبخیر شدن گرفته که این امر موجب خنک و مرطوب شدن محیط می شوند. یکی از مشکلات در سیستم مه ساز، چکه نمودن آب از نازل‌های مه پاش میباشد. با نصب سیستم ضد چکه در نازل، میتوان از خروج آب از نازل‌ها در هنگام خاموشی دستگاه را جلوگیری نمود.

از دلایل مهم چکه نمودن آب از نازل میتوان به خوب بسته نشدن مسیر خروجی داخل نازل اشاره نمود. این امر ممکن است به این دلیل باشد که فنر موجود در نازل قدرت کافی را نداشته یا بعد از مدت زمانی از میزان قدرت آن کاسته شده باشد. با نصب شیر برقی با تحمل فشار بالا و تنظیم آن میتوان بلافاصله بعد از خاموش شدن پمپ مه پاش، مسیر آب را باز نمود تا آب موجود در داخل شیلنگ تخلیه و دوباره شیر برقی بسته شود.

وجود رسوب در لاستیک انتهای فنر نازل، میتواند مانع از بسته شدن کامل مسیر شوند. جهت حذف ذرات ریز موجود در آب میبایست از فیلتر تصفیه آب استفاده نمود تا از کیفیت آب ورودی به دستگاه مه پاش اطمینان حاصل نمود.

سیستم ضد چکه نازل

سیستم ضد چکه همانند بست ابتدایی، مابین نازل و لوله قرار می‌گیرد. جهت نصب باید قسمت زائده دار آن را به لوله و قسمت دیگر را به نازل وصل نمود. در سیستم ضد چکه دیافراگمی از جنس سیلیکون وجود دارد که همانند سوپاپ در اثر فشار باز و در هنگام قطع فشار، مسیر آب را بسته میشود. با نصب ضد چکه مه پاش، مشکل وجود جریان آب باقیمانده در لوله و اتصالات در زمان خاموشی پمپ مرتفع میگردد.

از ضد چکه نازل بیشتر در گلخانه‌ها استفاده می‌شود زیرا ریزش قطرات آب بر روی گیاهان، موجب ایجاد قارچ و بیماری می‌شود. همچنین در رستوران‌ها، با نصب سیستم ضد چکه میتوان از ریزش آب بر روی افراد و غذای سرو شده جلوگیری نمود.

زمانی که دستگاه روشن است فشار آب داخل شیلنگ بالا میباشد. با خاموش شدن پمپ مه پاش، فشار آب موجود در شیلنگ کم شده تا جایی که فشار آب  به ۲۰ تا ۴۰ بار می رسد. با کاهش فشار آب،  فنر و لاستیک سیستم ضد چکه نازل‌ها، مسیر خروجی آب را مسدود نموده و از اینطریق از چکه نمودن آب از نازل‌های مه پاش جلوگیری میشود.

شیر تنظیم فشار یا شیر هیدرولیکی

شیر تنظیم فشار و دبی خروجی نازل‌های سیستم بر روی پمپ نصب شده تا میزان فشار و دبی آبی که میبایست از نازل‌های خارج شود در حد مطلوب باشد. نحوه کار شیر تنظیم فشار آب، بدین گونه است که یک فنر به یک پایت متصل شده که با رسیدن فشار آب به حد مطلوب، این پایت به طور خطی حرکت و به فنر فشار آورده و فنر را جمع می نماید. در نتیجه مسیر حرکت آب باز شده و این شیر باعث جلوگیری از برگشت فشار شده و از اثرات مخرب فشار بالای سیستم مه پاش جلوگیری مینماید.

شیر تنظیم فشار مه پاش برای تغییر دلخواه فشار

انواع کیفیت شیلنگ مه پاش

در مه پاش به منظور تولید مه با کیفیت، بسیاری از تجهیزات تحت فشار کار می‌کنند از اینرو استهلاک می‌‍باشد. شیلنگ مه پاش میبایست از کیفیت خوبی برخوردار باشد تا بتواند فشار بالا را تحمل نماید.

در دستگاه فوگر یا مه پاش، آب به وسیله پمپ مکش، فشرده می‌شود. در این رابطه آب با فشار بالا از پمپ خارج شده و در شیلنگ‌هایی که عموما از جنس پلی آمید میباشد به نازل‌ها منتقل می‌شود. با استفاده از شیر تنظیم فشار میتوان میزان فشار خروجی آب از پمپ را تنظیم  و یا به عبارت بهتر کم و زیاد نمود.

در انتخاب شیلنگ میبایست به مقاومت در برابر دما و فشار، مقاومت در برابر فرسایش، طول عمر مفید بالا، استحکام کششی بالا، ضد ارتعاش در شیلنگ دقت نمود. با توجه به اینکه شیلنگ تحت فشار بالا کار میکند احتمال آسیب دیدگی مانند سوراخ شدن و پارگی وجود دارد.

شیلنگ_مه_پاش

شیلنگ فشار کم

در سیستم‌های کم فشار و بدون پمپ از شیلنگ‌های پلاستیکی استفاده می‌شود که به جهت پایین بودن قیمت عموما در تراس های کوچک خانگی استفاده میشود.

شیلنگ فشار قوی پلی آمید رطوبت ساز

شیلنگ‌های فشار قوی در مه پاش نیمه صنعتی که پمپ، فاصله زیادی از محل مورد نیاز قرار دارد به منظور هدایت آب پر فشار به نازل‌ها استفاده می‌شود. جنس شیلنگ‌های فشار قوی پلی آمید بوده که قطر بیرونی آنها حدود یک سانتی متر است که قابلیت تحمل فشار 200 الی 250 بار را دارند. از دیگر مشخصات این شیلنگ‌ها می توان کیفیت بالا و عمر بسیار طولانی را نام برد.

لوله استیل

یکی از مناسب‌ترین لوله‌های مورد استفاده در سیستم مه پاش، لوله استیل میباشد. این لوله‌ها به جهت دارا بودن مقاومت بالا در برابر فشار و عوامل محیطی مانند زنگ زدگی، خوردگی، پوسیدگی و یا شکستن طول عمر مناسبی دارند.

لوله‌های استیل به واسطه دارا بودن هزینه بالا نسبت به سایر لوله‌ها و شیلنگ‌ها کمتر مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین صعوبت نصب آن و نیاز به عملیات برشکاری قبل از اجرا موجب عدم استقبال از این لوله‌ها میشوند. از اینرو جهت نصب نیاز به دستگاه های مخصوص و زمان بیشتری میباشد.

شیلنگ هیدرولیکی یا پرسی و پنوماتیک

شیلنگ هیدرولیکی که در بازار به شیلنگ پرسی شناخته میشود در سایزهای مختلف برش میشود و سپس به یکدیگر متصل می‌شوند. فشار قابل تحمل در شیلنگ‌های هیدرولیکی در انواع و مدل‌های مختلف، متفاوت میباشد. این شیلنگ‌ها در صورت وجود فشارهای بالا نیز دچار ترکیدگی نمیشوند و همچنین از انعطاف پذیری بالایی برخوردار بوده و میتوانند دمای بالایی را تحمل نمایند.

شیلنگ پنوماتیک اتصالات فیتینگی داشته و با استفاده از رابط قفل شونده به هم متصل می‌شوند و نسبت به سایر شیلنگ‌ها از جمله هیدرولیکی کیفیت و قیمت پایین تری دارند.

فیلم معرفی دستگاه

سوالات متداول

آیا مه پاش خانگی ارزان در بازار موجود می باشد؟

قیمت پکیج مه ساز به عوامل مختلفی بستگی دارد  در مصارف کوچک می توان از پمپ استفاده نکرد که سبب کاهش قابل توجه‌ای از هزینه‌ها می شود.

پنکه مه پاش چه تفاوتی با این دستگاه دارد؟

این سیستم کاملا با پنکه مه پاش متفاوت بوده و عملکرد متفاوتی دارد برای آشنایی بیشتر با دستگاه پنکه مه پاش وارد صفحه مربوط به این محصول شوید.

مه پاش کشاورزی چیست آیا مدل خاص و متفاوتی است؟

سیستم مه ساز در صنایع مختلفی کاربرد دارد و کشاورزی و کسب و کارهای مرتبط با آن یکی این کاربرد هاست.

برای نصب باید به چه نکات مهمی توجه کنیم؟

  • استفاده از قطعات ضد زنگ و مرغوب
  • نحوه نصب و رعایت جانمایی درست و زیبایی شناسانه در کنار رعایت دقیق اصول اولیه طراحی محیط در تعبیه سیستم
  • تعیین فاصله دقیق بین نازل مه پاش و همینطور قطر مناسب نازل مورد استفاده
  • محاسبه عددی و طراحی دقیق و متفاوت نحوه چیدمان و تعداد خنک کننده آبی به نسبت تغییر کاربری محیط
  • توجه لازم به تامین انرژی برق و آب مورد نیاز جهت فعالیت سیستم رطوبت ساز
  • توجه به میزان آب مصرفی با در نظر گرفتن میزان فشار پمپ مورد نظر در واقع هرچه فشار پمپ بیشتر شود مصرف آب بیشتر و هر چه سوراخ خروجی نازل بزرگترباشد، میزان مصرف آب افزایش می یابد.

مواردی در خصوص نگهداری مه پاش

بهره برداری از دستگاه مه پاش و نحوه نگهداری از این محصول با طول عمر آن رابطه مستقیم دارد. قطعات به کار رفته در دستگاه باید بصورت دوره‌ای بررسی و مورد ارزیایی قرار بگیرند. برای مثال شیلنگ‌ها و همچنین اتصالات باید از لحاظ رسوب گذاری و چکه کردن مورد بررسی قرار بگیرند.

نازل‌ها و فیلتر تصفیه آب باید از لحاظ گرفتگی بررسی شوند و در صورت لزوم تعویض گردند. ﻋﺪم ﺗﻌﻮﯾﺾ ﺑﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻓﯿﻠﺘﺮﻫﺎ باعث میشود از رﺳﯿﺪن آب ﺑﻪ ﭘﻤﭗ کاسته شده و همچنین سوراخ‌های نازل گرفته شود. باید از یخ زدگی پمپ و شیلنگ‌ها جلوگیری نمایید در صورتی که احتمال یخ زدگی در پمپ و شیلنگ‌های مه پاش وجود دارد میتوان با قرار دادن سرپوش یا پوشش مناسب برای پمپ و شیلنگ از آنها در برابر یخ زدگی محافظت نمایید.

تعویض به موقع روغن پمپ

قبل از استفاده از مه پاش نسبت به تعویض روغن پمپ اقدام نمایید و به صورت دوره‌ای ﺳﻄﺢ روﻏﻦ را ﮐﻨﺘﺮل نمایید. سطح روغن میبایست در صفحه ﻧﺸﺎﻧﮕﺮ ﺑﯿﻦ مینیمم و ﻣﺎﮐﺰﯾﻤﻢ ﺑﺎﺷﺪ. پیشنهاد میشود روغن پمپ در اولین استفاده و راه اندازی، بعد از 50 تا 90 ساعت تعویض گردد و پس از آن به صورت دوره‌ای هر 500 ساعت یکبار تعویض شود. ﻧﻮع روﻏﻦ ﻣﻨﺎﺳﺐ روی ﺧﻮد ﭘﻤﭗ درج ﮔﺮدﯾﺪه اﺳﺖ. برای آشنایی بیشتر با دیگر نکات نگهداری و استفاده از دستگاه مقاله نکات اساسی و مهم در نگهداری از مه پاش در سایت ما را مطالعه کنید.

مه پاش رستوران

ایجاد آسیاش دمایی در هر محیطی برای افراد بسیار مهم می باشد این موضوع در مراجعه کنندگان رستوران ها و کافه اهمیت بسیار بالاتری دارد. زیرا افراد برای گذران لحظاتی شاد و دلچسب به یک رستورانی مراجعه می کنند و انتظار لحظات خوشی را دارند. در این موارد ایجاد آسایش دمایی در افراد اهمیت بیشتری پیدا می کند. همانطور که سرمای زیاد می تواند آزار دهنده باشد دمای بالای هوا نیز آزار دهنده است. استفاده از مه پاش رستوران می تواند علاوه بر ایجاد جلوه بصری در کاهش دما به نحوه چشمگیری موثر باشد.
مه پاش در سالن های پرورش قارچ

در سالن‌های تولید قارچ برای پرورش محصول به دمای پایین و رطوبت بالا نیاز است بنابراین مه پاش صنعتی در این سالن‌ها کاربرد گسترده دارد. در پرورش قارچ اگر میزان رطوبت کاهش یابد، محصولات پلاسیده شده و از اینرو دستگاه مه پاش در زمان‌های زیادی روشن میباشند تا از این طریق میزان دما و رطوبت تحت کنترل قرار گیرد. وجود سنسورهای تنظیم رطوبت در سالن‌ها، مدیریت عملکرد دستگاه  را تحت کنترل دارند. میزان رطوبت بالا در محیط موجب می‌شود تا کیفیت قارچ های تولیدی افزایش یافته و اندازه‌ای بزرگ‌تر داشته باشد. همچنین در مدت  زمان رشد و پرورش قارچ نیز موثر بوده و عمل‌آوری این محصول را تسریع می کند.

مهپاش پرفشار و پودری شکل

مه پاش نیمه صنعتی

این مدل در مکان‌های بزرگ ایده‌آل بوده و از عملکرد مناسب‌تری برخوردار است. از این دستگاه در لوکیشن‌های متنوعی از قبیل گلخانه‌ها، دامداری و مرغداری‌ها، آلاچیق‌ها، رستوران‌ها، کافه‌ها، ویلاها، تراس منزل، کنار استخر و غیره استفاده می گردد.

دستگاه مه پاش یک نمونه سرمایش تبخیری است که میتوان نسبت به تبخیر نمودن آب، بدون خیس شدن و ریزش آب اقدام نمود. با نصب مه پاش‌های نیمه صنعتی در فضای باز علاوه بر کاهش دمای محیط و افزایش شادابی، میتوان نسبت به افزایش رطوبت محیط نیز اقدام نمود. در این محصول، آب از طریق نازل‌های 15 الی 30 میکرونی که متصل به شیلنگ‌های تحت فشار میباشد به صورت ذرات بسیار ریز معلق در هوا در می آیند. ذرات آب معلق در هوا، جهت تبخیر شدن، گرمای هوا را جذب کرده و بنابراین بدون خیس شدن محیط، باعث کاهش دما به اندازه 10 الی 15 درجه سانتی گراد میگردد.
در این رابطه هر چه میزان ذرات آب تولید شده توسط دستگاه مه پاش ریزتر باشد، تبخیر سریع تر بوده و بازده سیستم افزایش پیدا می کند.

مهپاش در گلخانه

سالن های گلخانه در بسیاری از موارد نیازمند تامین رطوبت و یا کاهش دما میباشند. از این رو دستگاه‌های مه پاش در این سالنها مورد استفاده قرار می‌گیرند تا امکان تامین هر چه بهتر شرایط رشد و نمو گیاه را فراهم آورند. در گلخانه‌ها با توجه به امکان تامین شرایط هوایی مطلوب، برای رشد هر گیاه، به راحتی می‌توان در تمام فصول، گیاهان را رشد و پرورش داد.

در فصل تابستان که دمای هوا افزایش یافته و یا با رطوبت کاهش میابد، با استفاده از دستگاه مه پاش در گلخانه‌ها میتوان نسبت به افزایش رطوبت و کاهش دمای محیط اقدام گردد. این امر به رشد بهتر گیاهان کمک نموده و باردهی گیاهان را امکان پذیر میسازد. با توجه به مساحت گلخانه، ممکن است از سیستم نازلی در این محیط‌ها استفاده شود. مدل‌های نازلی به علت پایین بودن هزینه‌های آن، از استقبال بیشتری برخوردار میباشند. مه پاش‌ها عموما در ارتفاع و زیر سقف گلخانه نصب شده و می‌توان برای سم‌پاشی و تقویت گیاهان نیز مورد استفاده قرار گیرد.

گرماتابان در دیگر رسانه ها : خبرگزاری مهر  و   خبرگزاری ایلنا

4 نظرات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *